Relax Life Role Play

Forum Serwera Relax Life RP

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

91.204.162.150:8255 Mrucznik-DM www.mrucznikdm.wxv.pl

#1 2010-10-05 14:38:17

KoRbA

U¿ytkownik

Punktów :   

Podania na mieszkañca dzielnicy

W tym dziale piszemy podania na mieszkañców El Corony tj. 126 st. (bloki) Je¿eli podanie zostanie zaakceptowane w IC dostaniesz klucze do mieszkania, Je¿eli za¶ podanie nie zostanie zaakceptowane mo¿esz dostaæ siê droga IC graj±c na dzielnicy. Podania mo¿na pisaæ od razu ale wtedy bêdzie surowiej oceniane lub pograæ kilka dni (1-2) i napisaæ podanie o tym czasie gdy¿ wtedy bêdê mia³ ogl±d na wasz± grê RP.

IC

Widzê, ¿e jeste¶ tutaj nowy. Czego tutaj [Cenzura] szukasz, co? Jak na Ciebie wo³aj±?:
Dobra, dobra. A co [Cenzura] reprezentujesz, ese? Sk±d pochodzisz, huh?! :
Masz to co¶ w sobie co mi siê podoba w ludziach. Opowiedz mi swoj± pierdolon± historiê, tylko krótko. Nie mam jebanego czasu.:
Sk±d mam mieæ pewno¶æ, ¿e nie jeste¶ jak±¶ pierdolon± wtyk±, holmes?:
Powiedz mi swoje prawdziwe imiê i nazwisko. Je¿eli [Cenzura] k³amiesz wiesz, ¿e Ciê znajdziemy a wtedy pogadamy sobie inaczej:
To co? Chyba mi wszystko powiedzia³e¶. Teraz [Cenzura], zanim Ci w³aduje kulkê miêdzy oczy.:

OOC

Twoje imiê:
Sk±d pochodzisz?:
ID skype'a/gg:
Posiadasz mikrofon?:
Posiadasz inne aktywne konta na serwerze? Jak tak to jakie nicki:
Ile masz lat(Nie brane pod uwagê)?:
Odgrywa³e¶ kiedy¶ postaæ cz³onka setu Sureños?:
Co mo¿esz wprowadziæ na El Corona?Masz jakie¶ pomys³y aby zawsze Ci siê nie nudzi³o?:
Jak oceniasz swój slang?:
Zgadzasz siê na ewentualne CK?:
Chcia³by¶ co¶ dodaæ od siebie?:.

Na serwerach RP gram od trzech lat...

Stopka forum

RSS